Повернутися до звичайного режиму

Відбувся семінар – практикум з метою обміну досвідом з представництвами спеціалізованих шкіл Шевченківського району м.Києва.

18.03.2015 року на базі нашого навчального закладу відбувся семінар – практикум з метою обміну досвідом з представництвами спеціалізованих шкіл Шевченківського району м.Києва : спеціалізовані школи І-ІІІ ст.№24 ім.А.Білаша на чолі з директором школи Кудлак Світланою Миколаївною та спеціалізованою школою І-ІІІ ст.№28 з поглибленим вивченням англійської мови на чолі з Охріменко Наталією Миколаївною – учасниками IV Міжнародного з’їзду директорів шкіл і представників управління освіти в Польщі.

Теоретичний блок семінару ( розкриття сутності науково –педагогічного проекту «Інтелект України») презентувала на високому науково - методичному і професійному рівні учитель початкових класів Бондарчук Є.В.

Відбулося обговорення фрагментів уроків, проведених на високому науково- методичному рівні:

- читання у 2-В класі, де учні навчаються на за науково – методичним проектом «Інтелект України» (учитель Карнаух С.Ф.);

- французької мови у 6-В класі ( учитель Чешко Т.І.);

- англійської мови у 3-А класі, де учні одні з перших почали навчатися за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» (учитель Швидка Л.М.).

Гості познайомилися з матеріально – технічною базою нашого закладу, зокрема з кабінетами іноземних мов. Відбулася також презентація музею імені Заріфи Алієвої.

Заплановано дружній візит у школи №24 і №28 Шевченківського р-ну м.Києва, після чого будуть укладені договори про співпрацю.

Ми з великою радістю констатуємо , що у нас збільшилося число шкіл – побратимів.

/Files/images/DSC04257.JPG
/Files/images/DSC04248.JPG

/Files/images/DSC04244.JPG
/Files/images/DSC04236.JPG


/Files/images/DSC04226.JPG

/Files/images/DSC04205.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.