За проектом «Інтелект України» - майбутнє!

Серед 46 науково-педагогічних проектів,які впроваджуються в Київській області, найпотужнішим вважається «Інтелект України». Зміст проекту спрямований на вирішення завдань освіти здібних і обдарованих дітей. Проект передбачає побудову навчально – виховного процесу на дидактичних засадах компетентнісної освіти, розвиток особистісних задатків, нахилів та інтересів дітей, формування в них ключових і предметних компетентностей.

Проект «Інтелект України» впроваджується в початковій ланці освітніх закладів Київщини впродовж п’яти років, ( у нашому навчальному закладі – Ірпінській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) - впродовж чотирьох ),а з цього навчального року – і в основній школі – у 5-х класах. Усього за ним навчається в Київській школі 3996 учнів 1-4 класів. Серед лідерів – міста Бориспіль та Ірпінь (по 21 класу), Києво-Святошинський (19) і Вишгородський (18) райони.

У нашій школі за цим проектом навчається 7 класів:

· 1-Д клас – учитель Усик Н.І.;

· 1-Е клас – учитель Калашник Ю.Ю.;

· 2-А клас – учитель Бондарчук Є.В.;

· 2-В клас – учитель Брусило В.В.;

· 3-Б клас – учитель Олійник Н.О.;

· 3-В клас – учитель Карнаух С.Ф.;

· 4-А клас – ( це перший клас, який розпочав навчання за цим проектом) – учитель Главацька І.Л.

На наступний навчальний рік за проектом «Інтелект України» у нашому навчальному закладі буде навчатися 9 класів.

Ще Конфуцій сказав: « Найпрекраснішим на світі видовищем є дитина , яка впевнено рухається життєвою дорогою після того, як ви показали їй шлях». Ці слова стали для нас дороговказом у пошуках творчих інноваційних проектів в ім’я дитини. Одним із них є науково- педагогічний проект «Інтелект України», який ми всіляко підтримуємо і вважаємо педагогічно найдосконалішим.

У квітні місяці наш навчальний заклад нагороджено відзнакою науково- педагогічного проекту за значний внесок у виховання інтелектуальної еліти нації.

Сердечно дякую батькам школи за підтримку і розуміння, без допомоги яких ми , звичайно, не змогли б досягти таких результатів.

Щасливої дороги, проекте!

А Вам, дорогі педагоги, - міцного здоров’я, благополуччя, підтримки від наших батьків і творчих успіхів.

Директор Ірпінської СЗШ №12 Антоненко В.С.

/Files/images/^34C2F9B9346CE93CC95045E81F8524E422EAAC3A62C40037A7^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

/Files/images/^722DDAB1A8B55B0EFBB5C335C3C239B9A82B6B66267EAFFE41^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.