Відбулось урочисте відкриття V Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті».

22 жовтня 2013 р. об 11:00 у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося урочисте відкриття V Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті».

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України.

Виставка представила 796 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних та муніципальних органів управління освітою, видавництв, підприємницьких структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з 27 усіх регіонів України, а також учасників з Китайської Народної Республіки, Росії, США та Франції.

Освіту Київщини представляли 73 заклади освіти, серед яких два з Ірпінського регіону: Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 та Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13.

Організатори виставки провели тематичний конкурс з ряду актуальних проблем інноваційної модернізації освіти. Конкурсні роботи представили педагогічні колективи з 27 регіонів України. Експертну оцінку якості поданих робіт проводили наукові інститути Національної академії педагогічних наук України: Інститут спеціальної педагогіки, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання, Університет менеджменту освіти, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Національний центр «Мала академія наук України».

За результатами конкурсу Перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Сулима вручив переможцям конкурсу з тематичних номінацій нагороди:"Відзнаку "Інноватика в сучасній освіті" та дипломи лауреатів.

Дипломом лауреата конкурсу І ступеня була нагороджена наша школа у номінації «Випереджаюча освіта для сталого розвитку як інноваційна форма організації освітнього простору».

Національна виставка «Інноватика в сучасній освіті» за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами сучасного розвитку галузі освіти та чисельністю учасників є однією з найбільш рейтингових та широкомасштабних освітянських виставок в Україні.

/Files/images/DSC00502.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.